«

»

Nov
26

Digital kompetens för skolledare

Idag väljer allt fler skolor och förskolor att införskaffa och integrera modern teknik i sin verksamhet. På många håll har man också kommit så långt att man genomfört utvärderingar som synliggjort såväl möjligheter som problematik. I många av  utvärderingarna lyfts skolledarens kompetens och inställning fram som en framgångsfaktor.

Med bakgrund av detta startade i måndags första omgången av utbildningen Digital kompetens för skolledare. Drygt 25 skolledare från grund- och förskolan i Uppsala kommun deltog vid kursstarten och fick möjlighet att höra Stig Roland Rask föreläsa om Ungas teknikanvändning och hur den påverkar vårt uppdrag.

 

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>